Likéry, nealkoholické nápoje a horké aperitívy: najlepšie tradičné výrobky. Pripravujte talianske aperitívy s použitím najobľúbenejších tradičných nápojov.
Jasne červené víno s fialovými odleskami. Chuťová, suchá, slaná a konzistentná s chuťou. Ovocná vôňa s tónmi čerešní a zrelých čerešní. Zachová nedotknutú charakteristickú piteľnosť a príjemnú chuť.
Pestuje sa hlavne na rovinách a prvých kopcoch. Vyrába sa hlavne s Cabernet, Malbech a Refosco v rôznych percentách v závislosti od ročníka.
Vinifikácia
Hrozno sa zberá, keď je úplne zrelé. Vinifikácia je klasická v červenej farbe s maceráciou koží niekoľko dní, po ktorej nasleduje presné kvasenie pri kontrolovanej teplote. Fľašuje sa pomocou studenej esterilnej mikrofiltrácie.
Dokonale sa hodí k dôležitým jedlám z červeného mäsa, grilované a pečené. Podávame pri teplote 16-18 ° C 13% obj
Svieže a vyvážené biele víno, ktoré sa ideálne hodí k rybacím pokrmom. Biele víno Pecorino od Feudi Bizantini je výnimočným produktom z regiónov stredného Talianska.
Červené víno Montepulciano d’Abruzzo DOC od Feudi Bizantini je starobylou národnou pýchou. Ide o víno s plným telom a intenzívnou výraznou farbou a chuťou.
Víno Chianti je symbolom excelencie značky „Vyrobené v Taliansku“ a ide o zrejme najbežnejšie používané červené víno v celej krajine. Za svoju obľúbenosť pritom vďačí lahodnej a sviežej chuti.
Sanpellegrino Sanbittèr je prvým nealkoholickým aperitívom. Jedná sa o symbol klasických talianskych aperitívov výnimočnej kvality vyrobený v Taliansku.